Prachtig neogotisch kasteel met parktuin van 4 ha! In het pitoreske Kortenaken (Vlaams-Brabant), vlakbij Leuven en Hasselt, vinden we het magnifieke kasteel van Kersbeek. Dit kasteel werd eind jaren 1800 gebouwd en onderging een volledige renovatie in de jaren ’80 van vorige eeuw.

Doorheen de jaren was het kasteel in handen van verschillende notabele families uit binnen- en buitenland. Zij brachten allen een eigen toets aan in het kasteel en aan de parktuin zodat hier vandaag een schitterend domein vinden.

De parktuin is volledige omheind, deels omwald, en voorzien van 2 statige toegangspoorten met een lange oprijlaan tot aan het kasteel. Wie graag aan het water zit om tot rust te komen kan terecht aan de twee vijvers die op het domein liggen en waarvan er één voorzien is van een privé-eiland.

Het kasteel zelf beschikt over een zeer ruime, centrale ontvangstruimte die te bereiken is via het grote zonneterras aan de voorzijde. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime feestzaal en salon met authentieke haard en wanddecoratie. Op de twee bovenste verdiepingen werden 17 slaapkamers ingericht, allen met sanitaire voorzieningen en prachtige uitzichten over het parkdomein.